duminică, 13 ianuarie 2013

Oja permanentaGelurile Soak Off se pot aplica extrem de usor pe unghia naturala ori cea falsa, procedeul fiind cel clasic: aplicarea cu pensula. 
Diferenta consta in faptul ca gelurile soak off, spre deosebire de cele traditionale, trebuie intarite cu ajutorul unei lampe cu UV, procedeul fiind repetat dupa fiecare strat aplicat. Gelurile soak off vin intr-o gama viarata de culori si nuante, putand fi combinate intre ele pentru a crea noi nuante.  
Gelurile Soak Off se folosesc la fel ca si gelurile UV, dar se pot dizolva de pe unghie cu acetona. Acestea se folosesc cu Base Gel si cu Top Coat.

Cum se aplica oja permanenta ?

Fiind un sistem de gel, oja permanenta se aplica respectand aceeasi pasi ca si gelul, dar se aplica intr-un strat mai subtire si mai periat, dupa cum urmeaza:
- Dezinfectarea suprafetei de lucru si a mainilor (clientei si ale tehnicienei)
- Se pregateste unghia naturala prin impingerea cuticulei si crearea aderentei pe unghia naturala cu ajutorul unei pile foarte fine sau a unui buffer
- Se degreseaza unghia naturala cu solutie speciala (Primer) de curatare a suprafetei unghiei
- Aplicarea gelului de baza si polimerizarea lui la UV in functie de indicatiile producatorului
- Se aplica oja permanenta foarte subtire si periata, in doua sau trei straturi, in functie de culoare si de indicatiile producatorului. Se sigileaza varful unghiei. Se polimerizeaza fiecare strat in parte, fara sa se degreseze intre straturi.
Aplicarea gelului de sigilare sau luciu se face cu mare atentie, ca sa se acopere toata unghia intr-un strat subtire, fara atingerea cuticulei si se sigileaza varful. Se polimerizeaza la lampa UV
Se inlatura disperia rezultata cu ajutorul solutiei de degresat
Tratarea cuticulelor agresate cu ulei de cuticule, care se maseaza usor cu miscari circulare.


Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu